Sinceritate in servicii din 2002
logo


city-guide-beijing

stadion beijingBEIJING

-Stadionul National Beijing – Cuib de Pasare
Supranumit “Cuib de pasare” datorita arhitecturii sale complexe, Stadionul National Beinjing a fost proiectat cu ocazia Jocurilor Olimpice din anul 2008. Finalizarea lui a fost programata pentru martie 2008. Aici va avea loc si festivitatea de deschidere si de inchidere a Jocurilor Olimpice, precum si mare parte a activitatilor.

 

 

-Piata Tian`anmen
Piata Tian`anmen este cea mai mare piata centrala din lume, si nu este doar un simbol al Beijingului, ci chiar al intregii tari. Acest spatiu urias, comparabil – dar mult mai impresionat – cu Kremlin, este inconjurat de numeroase constructii si institutii importante: Muzeul de piata tianIstorie al Revolutiei Chineze, Mausoleul Mao, Turnul Tian`anmen, Qianmen.

In fiecare zi, la rasaritul si la apusul soarelui, in Piata Tian`anmen are loc pretentiosul si complicatul ceremonial al ridicarii steagului chinez, un spectacol de neuitat pentru cei care il descopera in premiera. -

 

 

 

-Marele Zid Chinezesc
Marele Zid Chinezesc se gaseste si astazi atat pe lista minunilor lumii, cat si pe cea a obiectivelor protejate, facand parte din patrimoniul marele zidcultural mondial. Si pe buna dreptate, pentru ca aceasta constructie imensa, ridicata pentru a respinge in trecut atacurile invadatorilor, se intinde pe teritoriul a cinci provincii, avand 6.700 de kilometri, trecand de la Shanhaiguan Passin in est pana la Jiayuguan in partea de vest
-Orasul Interzis
Faimosul Oras Interzis este un complex arhitectural unic in lume. Aici, in total se gasesc 9.999 de camere, cu una mai putin decat cifra care in traditia chineza simbolizeaza “Perfectiunea Divina”. Din pacate o parte din camere, altadata cu mobilier si decoratiuni extraordinare, s-au degradatat in timp.

 

BEIJING