Sinceritate in servicii din 2002
logo


city-guide-shanghai

SHANGHAI
Gradina Yuyuan sau Gradina Yupoate fi gasita in centrul vechi al orasului. A fost un refugiu privat insa acum o poti vizita si tu, pentru ca a fost deschisa pentru public in urma cu 50 de ani. Biletul costa in jur de 6 dolari (40 yuani).
Zidul vechi poate fi vazut in centrul vechi al orasului. Aici poti vedea o bucata din ce a fost odinioara linia de aparare a orasului.
Calatorie cu barca pe Huangpu, raul care strabate orasul. De pe apa se vede linia orizontului plina de zgarie-nori. Este o experienta de neuitat, intr-o ambarcatiune speciala, traditionala, la pretul de aproximativ 20 de dolari.
Pagoda Huzhou, sfideaza gravitatea, pentru ca este inclinata la un grad mai mare decat turnul din Pisa.
Oriental Pearl Tower a fost pana in 2007 cea mai inalta cladire din lume. Este un turn de telecomunicatii pe care-l poti vizita pentru a vedea o priveliste care-ti va taia respiratia. Are si un restaurant rotativ aproape de varf si este o solutie buna pentru a te simti deasupra tuturor in excursia ta.
Nanjing Road este principala strada de shopping din Shanghai, lunga de 6 kilometri, parametru care o face cel mai lung distric de cumparaturi din lume. Daca esti dependenta de cumparaturi sau doar curioasa, nu trebuie s-o ratezi. Singura problema este aglomeratia: peste un milion de oameni se plimba in zona in fiecare zi.
Fuyou Antique Market din centrul vechi este locul din care poti cumpara tot felul de obiecte traditionale, de artizanat.